МБ Компани 2

СЕЧЕЊЕ И ВИТКАЊЕ НА ЛИМ

Контакт

Име  
E-mail  
Порака  

Адреса:

ул. Благоја Стефковски бб, 1000 Скопје
(Спроти училиштето Михајло Пупин)

Телефон:

+389 (0)2 6092 455

Телефон:

+389 (0)70 249 456 - Мирко
+389 (0)70 341 352 - Марија

E-mail:

mbcompany2@gmail.com